29 november 2011

New Home


Een aantal weken geleden is mijn schoonzus Sanne met haar vriend in hun nieuwe huis ingetrokken. Mijn vriend en ik zijn toen op bezoek gegaan om een kijkje te nemen in hun nieuwe stulpje. Natuurlijk had ik ook hier een leuk kaartje voor gemaakt.

Zilveren bruiloft


In oktober waren de ouders van een vriendin van me 25 jaar getrouwd. Een gelegenheid om een kaartje te maken en te sturen. Dit is het resultaat.

15 november 2011

50 jaar getrouwd


Deze kaart heb ik gemaakt voor de oom en tante van mijn vader. Ze zijn volgende week alweer 50jaar getrouwd. Tijd om een kaartje te sturen!

Cadeau mapjeDit cadeau-mapje heb ik gemaakt voor mijn buren. Ze zijn 3 weken geleden de trotse ouders geworden van een zoon, genaamd Koen. Afgelopen week zijn we op kraamvisite geweest, en ja, daar hoort een cadeautje bij. We hadden een cadeaubon van de Hema gekocht. Ik vond het wel leuk om deze in een leuke, zelfgemaakte verpakking te doen. Dit is het resultaat! Het kan gesloten worden d.m.v. klitteband.

Veel Succes!

Ik kreeg van mijn vriend de opdracht een kaartje te maken voor een (ex)collega van hem. Deze collega begon een eigen bedrijf. Dit is het resultaat van de kaart. Beetje simpel, maarja, voor een man uit de technieksector vind ik hem toch wel leuk!